Birgitte

Ejer og underviser i Yoga for Skoliose og Restorative Yoga. Derudover tilbyder Birgitte Personlig træning, træningsprogrammer, behandler og laver kropsanalyser til dig med skoliose.

Birgitte har mange års erfaring med yoga, pilates og dans. Hun er uddannet Viniyasa yogalærer hos LagoCph og er Internationalt Yoga Alliance godkendt med speciale i ’Yoga med dokumenteret effekt på Skoliose’. Derudover er Birgitte lægeeksamineret i Anatomi, Fysiologi og Fysiurgisk Massage.

Som underviser inddrager Birgitte sin anatomiske viden i undervisningen, så kursisterne gennem øvelserne opnår en bedre kropsforståelse og lærer at aligne kroppen anatomisk korrekt.

Birgitte har undervisningserfaring inden for:

  • Yoga for skoliose
  • Restorative Yoga
  • Vinyasa Yoga
  • Yoga målrettet psykisk sårbare, skoliose-ramte og personer med rygproblemer og stress.

Jeanne

Underviser i Mindful Yoga, Mindful Yoga med Meditation.

Uddannet yogalærer. Undervisningserfaring siden 1990.
Psykoterapeut med 18 års erfaring fra egen praksis med samtaleterapi, kropsterapi, terapeutisk yoga, parterapi og nu også med æselassisteret traumeterapi.

Jeg har mere end 20 års undervisningserfaring. Mine samlede erfaringer kommer mig til gode i mødet med deltagere, der har særlige behov eller særlige personlige udfordringer i undervisningssituationen. Jeg har f.eks. 8 års specifik erfaring med mindful yoga som specialundervisning af stress, angst og depressionsramte. Jeg har ligeledes mange års erfaring med yoga og samtalegrupper for kræftramte og efterladte.

Jeg har gennem mange års undervisning erfaret, hvordan yogaøvelser, meditation og afspænding, udvikler krop og sjæl. Gennem yoga kan du blive opmærksom på kroppens signaler, du kan styrke og smidiggøre dine muskler, og du kan arbejde med din balance og dit åndedræt. I arbejdet med kroppen styrker du sjælen, sådan at du bliver bedre til at finde lethed i tyngden, ro og nærvær, og ikke mindst bedre til at møde livet åbent med et smil i hjertet – også når det bliver udfordrende.

Det er vigtigt for mig, at skabe et respektfuldt rum med plads til forskellighed.
Se mere om mig og mit virke på www. Lyngby-psykoterapi.dk.