Personlig Træning

Få skræddersyet din Personlige Skoliosetræning 

Når du booker et Personligt Træningsforløb, vil jeg starte med at gennemgå din skoliose, vurdere din kropsholdning og stille nogle uddybende spørgsmål om din skoliose.

Det vil være en fordel, hvis du har røntgenbilleder eller en røntgenbeskrivelse. Det giver et bedre udgangspunkt, idet vi kan målrette træningsforløbet mere optimalt i forhold til din diagnose, behov og formåen. Hvis du ikke har fået taget røntgen endnu, hjælper jeg gerne med vejledning og sparring. Under dit Persnolige Træningsforløb bliver du undervist hver uge eller hver anden uge i 60 minutter, og træningen målrettes 100% din skoliose.

Booker du et personligt træningsprogram inkl. samtræninger, får du også et veldokumenteret træningsprogram efter hver samtræning. Du bliver undervist nøje i at korrigere alle træningsøvelser i forhold til din skoliose. Efter træningsforløbet tilbyder vi at vedligeholde din skoliosetræning med personlig træning, holdtræning og personlige træningsprogrammer.

Tilmeld dig Personlig Træning

Kontakt os, hvis du er interesseret i Personlig Træning. Så planlægger vi sammen et træningsforløb, der passer dig bedst.

 

Du betaler for Kvalitet
Vores priser er lidt dyrere, end du vil opleve i fitnesscentret og på almindelige yogahold. Hos YogaNörd får du mere end den almindelige yogaundervisning – du specialtrænes, og vi lægger stor vægt på at målrette alle øvelser specifikt til dine behov.

  • Vi tilbyder dig personlig træning, hvor der er 100% focus på dig
  • Vores undervisere er professionelle yogauddannelser og bred undervisningserfaring inden for skoliosetræning
  • Vi garanterer, at du får det bedre allerede efter første træning
  • Hele din krop bliver genoptrænet, styrket, så du får en bedre kropsholdning
  • Du vil få mere overskud og velvære
  • Ved smerter vil du opleve hurtig bedring